Manggihan Adventure Anjeun

Struktur fléksibel tur bakal mantuan Anjeun pikeun nyieun hiji pakét libur pikeun anggaran Anjeun. Pikeun maranéhanana anu datang ka Turki pikeun kahiji kalina atawa pikeun maranéhanana anu rék ngajajah Turki leuwih jero.
Gulung gambar pikeun leuwih pilihan

Nyéwa Transfer Anjeun

Nyéwa Transfer anjeun sareng Supir

Kami nyayogikeun transfer ti sadayana ka kota-kota sanés di Turki. No 1 Mil jauh teuing pikeun urang!

mindahkeun bandara

Kami nyayogikeun transfer ti / ka sadaya Bandara, di Kidul - Wewengkon Kulon Turki. Sapertos Antalya, Pamukkale, Izmir, Dalyan sareng Bodrum

Transfer Grup Aman

Kami nganteurkeun anjeun kalayan aman sareng aman dugi ka anjeun dugi ka panto dimana anjeun badé angkat sareng modél kendaraan panganyarna sareng sadaya dokumén angkutan anu sayogi.

Taya biaya Hidden

Kami henteu nambihan biaya tambahan anu disumputkeun. Sadaya perjalanan kalebet ijin perjalanan, pamondokan sareng tuangeun. Aya henteu kejutan kalawan waragad disumputkeun.

Artikel panganyarna

Titik anu paling penting pikeun terang nalika anjeun angkat ka Turki.

Ngarambat ka nagara gedé di ujung Éropa sareng Asia dimana anjeun tiasa ngajalajah peradaban kuno atanapi ngajalajah salah sahiji metropolis anu ageung. Anjeun oge bisa nanjak gunung luhur atawa ngojay di laut haneut. Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan sababaraha perjalanan…

Sadayana Ngeunaan Basa Turki

Turki boga sababaraha dialek. Dialek Turki bisa dibagi jadi dua golongan utama: dialek Kulon jeung dialek Wétan. Basa Turki kagolong kana cabang Altay tina kulawarga linguistik Ural-Altai, sami sareng basa Finlandia sareng Hungaria. Ieu mangrupikeun basa paling kulon tina basa Turkik anu diucapkeun…

Anu mangrupikeun Wisata Top anu Dilaksanakeun di Istanbul

Naik Bosphorus Cruise Ride Salah sahiji hal anu paling pikaresepeun pikeun dilakukeun di Istanbul nyaéta wisata Bosphorus nganggo parahu. Lamun datang ka nyandak tur kapal on Bosphorus aya tilu pilihan. Upami anjeun cicing di sekitar Sultanahmet, anjeun tiasa…