Gjeni aventurën tuaj

Struktura fleksibël e tureve do t'ju ndihmojë të krijoni një paketë pushimi për buxhetin tuaj. Për ata që vijnë në Turqi për herë të parë ose për ata që duan të eksplorojnë më thellë Turqinë.
Lëvizni imazhet për më shumë opsione

Jepni me qira transfertën tuaj

Merrni me qira transfertën tuaj me shofer

Ne ofrojmë transferta nga të gjitha në qytetet e tjera të Turqisë. No 1 Mile është shumë larg për ne!

Transferet Aeroporti

Ne ofrojmë transferta nga/për të gjithë aeroportet, në zonën jugperëndimore të Turqisë. Si Antalia, Pamukkale, Izmir, Dalyan dhe Bodrum

Transferimi i sigurt në grup

Ne ju dorëzojmë të qetë dhe të sigurt derisa të mbërrini në derën ku do të shkoni me modelet tona të fundit të automjeteve me të gjitha dokumentet e transportit në dispozicion.

Nuk ka akuza të fshehura

Ne nuk shtojmë kosto shtesë të fshehura. Të gjitha udhëtimet përfshijnë leje udhëtimi, akomodim dhe ushqim. Nuk ka surpriza me kosto të fshehura.

Blog për gjetjen e ekskursioneve

Si të shkoni nga Stambolli në Pamukkale?

Si të shkoni në Pamukkale nga Stambolli? Pamukkale dhe Stambolli janë të dyja vende interesante për t'u vizituar. Ka disa mënyra të ndryshme për të shkuar në Pamukkale nga Stambolli. pasi mund të arrini në Pamukkale me makinë, autobus dhe aeroplan. Të gjithë kanë opsione të ndryshme dhe si…

Çfarë duhet të bëni gjatë vizitës tuaj në Stamboll?

Stambolli është një nga ato qytete magjike që do t'ju lërë të magjepsur pa marrë parasysh sa herë apo çfarë të vizitoni. Çdo herë do të zbuloni vende të reja dhe momente interesante që do t'ju japin përshtypjen për të rizbuluar Stambollin përsëri dhe përsëri. Ju do të…