Најдете ја вашата авантура

Флексибилната структура на турите ќе ви помогне да креирате пакет за одмор за вашиот буџет. За оние кои доаѓаат во Турција за прв пат или за оние кои сакаат да ја истражат подлабоко Турција.
Скролувајте ги сликите за повеќе опции

Изнајмете го вашиот Трансфер

Изнајмете го вашиот трансфер со возач

Обезбедуваме трансфер од сите до другите градови во Турција. No 1 Mile е предалеку за нас!

Трансфери

Обезбедуваме трансфер од/до сите аеродроми, во југозападната област на Турција. Како што се Анталија, Памукале, Измир, Далјан и Бодрум

Безбеден групен трансфер

Ве испорачуваме удобно и безбедно додека не пристигнете на вратата каде што ќе одите со нашите најнови модели на возила со сите достапни транспортни документи.

Нема скриени трошоци

Не додаваме скриени дополнителни трошоци. Сите патувања вклучуваат патна дозвола, сместување и исхрана. Нема изненадувања со скриени трошоци.

Најнови членови

Најважните точки што треба да ги знаете кога патувате во Турција.

Патувајте во голема земја на работ на Европа и Азија каде што можете да истражувате древни цивилизации или да истражите една од огромните метрополи. Можете исто така да се искачувате на високи планини или да пливате во топлите мориња. Во оваа статија ќе најдете неколку патувања…

Сè за турскиот јазик

Турскиот јазик има неколку дијалекти. Турските дијалекти можат да се поделат во две големи групи: западни дијалекти и источни дијалекти. Турскиот јазик припаѓа на алтајската гранка на уралско-алтајското лингвистичко семејство, исто како и финскиот и унгарскиот јазик. Тој е најзападниот од турските јазици што се зборуваат…

Кои се најдобрите екскурзии за правење во Истанбул

Возење со крстарење по Босфор Една од најзабавните работи во Истанбул е да го обиколите Босфорот со брод. Кога станува збор за патување со брод по Босфорот, постојат три опции. Доколку престојувате околу Султанахмет, можете да…