Golek Petualangan Panjenengan

Struktur fleksibel tur bakal mbantu sampeyan nggawe paket liburan kanggo anggaran sampeyan. Kanggo sing teka ing Turki kanggo pisanan utawa kanggo wong-wong sing pengin njelajah Turki luwih jero.
Gulung gambar kanggo opsi liyane

Nyewa Transfer Panjenengan

Nyewa Transfer karo Driver

Kita nyedhiyakake transfer saka kabeh menyang kutha liyane ing Turki. No 1 Mile adoh banget kanggo kita!

Transfer Bandara

Kita nyedhiyakake transfer saka / menyang kabeh Bandara, ing Wilayah Kidul - Kulon Turki. Kayata Antalya, Pamukkale, Izmir, Dalyan lan Bodrum

Transfer Grup Aman

We ngirim sampeyan mulyo lan aman nganti sampeyan teka ing lawang ngendi sampeyan bakal pindhah karo model paling anyar saka kendaraan karo kabeh dokumen transportasi kasedhiya.

Ora Ana Biaya Didhelikake

Kita ora nambah biaya tambahan sing didhelikake. Kabeh lelungan kalebu ijin lelungan, penginapan lan panganan. Ora ana kejutan kanthi biaya sing didhelikake.

Artikel Latest

Titik paling penting kanggo ngerti nalika lelungan menyang Turki.

Lelungan menyang negara gedhe ing pinggir Eropa lan Asia ing ngendi sampeyan bisa njelajah peradaban kuno utawa njelajah salah sawijining metropolis gedhe. Sampeyan uga bisa menek gunung dhuwur utawa nglangi ing segara panas. Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara lelungan…

Kabeh Babagan Basa Turki

Turki duwe sawetara dialek. Dialek Turki bisa dipérang dadi rong klompok utama: dialek Kulon lan dialek Wétan. Basa Turki kalebu cabang Altay saka kulawarga linguistik Ural-Altai, padha karo basa Finlandia lan Hungaria. Iki minangka basa paling kulon saka basa Turki sing dituturake ...

Iki minangka wisata paling apik sing kudu ditindakake ing Istanbul

Naik Bosphorus Cruise Ride Salah sawijining sing paling nyenengake ing Istanbul yaiku lelungan ing Bosphorus nganggo prau. Nalika njupuk tur prau ing Bosphorus ana telung opsi. Yen sampeyan nginep ing sekitar Sultanahmet, sampeyan bisa…